24 januara, 2023

Subvencije za samozapošljavanje 2023

Početkom februara 2023. očekuje se da će biti raspisan konkurs - Javni poziv za dodelu subvencije za samozapošljavanje 2023.

Dakle, radi se o bespovratnim sredstvima koja se dodeljuju nezaposlenim licima za samozapošljavanje.

Subvencije za samozapošljavanje 2023

Zvanično je na sajtu NSZ najavljeno, da će početkom februara Nacionalna služba za zapošljavanje raspisati novi ciklus konkursa (poziva i programa) koji se odnose na samozapošljavanje za samozapošljavanje i zapošljavanje nezaposlenih lica. - https://www.nsz.gov.rs/sadrzaj/pocetkom-februara-pozivi-za-programe-zaposlavanja-za-firme-i-nezaposlene/9683

Što se tiče uslova, treba sačekati zvaničan konkurs da izađe (u slučaju da je nešto promenjeno u odnosu na prošlu godinu - uslovi za subvencije 2022.

Pisala sam detaljno o bodovanju biznis plana - bodovanje biznis plana NSZ.

Ukoliko vam je potrebna izrada biznis plana za subvencije za samozapošljavanje 2023. možete me kontaktirati. Ovde možete videti spisak oblasti za biznis planova u vezi subvencije koje sam radila.

U vezi pitanja sa biznis planom NSZ oko subvencija ili nedoumica bespovratnim sredstvima za samozapošljavanje zakažite konsultacije mejlom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram